Handschoenen voor alle weersomstandigheden Furygan TD Air

Handschoenen voor alle weersomstandigheden Furygan TD Air

Beginnend op: € 70,48

€ 57,99

-18%
Furygan TD Air handschoenen voor motorrijden, perfect voor alle seizoenen. Comfort en bescherming gegarandeerd, dus haal ze nu in huis!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,48

€ 57,99

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Handschoenen voor alle weersomstandigheden Furygan TD Air

Furygan TD Air all-weather handschoenen zijn de perfecte keuze voor alle motorliefhebbers. Ontworpen door het beroemde merk Furygan, bieden deze handschoenen ultieme bescherming en comfort in alle weersomstandigheden.

Deze handschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel slijtvast als licht, waardoor ze veel bewegingsvrijheid bieden terwijl ze een uitstekende grip op de handvatten van je motor behouden. Bovendien maakt het stijlvolle, moderne ontwerp ze tot het perfecte accessoire om je motoroutfit compleet te maken.

Dankzij het ontwerp voor alle weersomstandigheden zijn deze handschoenen perfect voor lange motorritten, zowel in de zomer als in de winter. De ingebouwde ventilatie houdt je handen koel op warme zomerdagen, terwijl de fleece voering je warm houdt in de koudere maanden.

Bescherming is niet over het hoofd gezien bij deze handschoenen Furygan. Ze hebben schuimverstevigingen op de knokkels en een leren palmversteviging voor extra bescherming bij een val. Bovendien zorgen de versterkte naden voor duurzaamheid op lange termijn.

Of je nu een ervaren motorrijder bent of een enthousiaste beginner, Furygan TD Air all-weather handschoenen zijn een uitstekende keuze om veilig en in stijl te rijden. Wacht dus niet langer, koop deze handschoenen van Furygan en geniet met een gerust hart van je passie voor motorrijden.

Extra informatie

Merk Furygan
Fabrikant SKU 4556-102
Kleur zwart/rood/wit
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1