3-in-1 jas Furygan Ultra Spark Vented+

3-in-1 jas Furygan Ultra Spark Vented+

Beginnend op: € 251,98

€ 226,78

-10%
Ontdek het Furygan Ultra Spark Vented+ jack, ontworpen voor veeleisende rijders die op zoek zijn naar veelzijdigheid en ultiem comfort.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 251,98

€ 226,78

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

3-in-1 jas Furygan Ultra Spark Vented+

De Furygan Ultra Spark Vented+ 3-in-1 jas is de ideale keuze voor motorliefhebbers die op zoek zijn naar veelzijdigheid en prestaties. Ontworpen door het beroemde merk Furygan, combineert deze jas functionaliteit, comfort en stijl om te voldoen aan de eisen van motorrijden.

Dankzij het innovatieve ontwerp biedt deze jas drievoudige functionaliteit: hij kan worden gedragen als een lichtgewicht zomerjas, een warme winterjas of een combinatie van de twee voor maximale bescherming. Dus of je nu in warm of koud weer rijdt, deze jas past zich aan alle omstandigheden aan om je comfortabel en beschermd te houden.

De Furygan Ultra Spark Vented+ 3-in-1 jas is speciaal ontworpen voor motorrijders, met praktische details zoals ventilatieopeningen voor een betere luchtcirculatie, opbergzakken en ritsen van hoge kwaliteit. Het heeft ook CE-goedgekeurde schouder- en elleboogbescherming voor optimale veiligheid.

Naast zijn praktische eigenschappen heeft deze jas een modern, sportief design dat niet onopgemerkt zal blijven op de weg. Met zijn geborduurde Furygan logo en reflecterende details is deze jas zowel functioneel als stijlvol.

Het Furygan Ultra Spark Vented+ 3-in-1 jack is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een uitzonderlijke duurzaamheid voor langdurig gebruik. Het is ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, zodat je het zelfs na jaren intensief gebruik in topconditie kunt houden.

Kortom, als je als motorliefhebber op zoek bent naar een veelzijdig, comfortabel en goed presterend jack, dan is het Furygan Ultra Spark Vented+ 3-in-1 jack echt iets voor jou. Wacht niet langer om hem aan je uitrusting toe te voegen en geniet van een veilige en stijlvolle rit.

Extra informatie

Merk Furygan
Fabrikant SKU 6486-143
Kleur zwart/wit
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1