Motor leren jas Ixon Vortex 3

Motor leren jas Ixon Vortex 3

Beginnend op: € 504,16

€ 415,42

-18%
Tem de open weg met de leren motorjas Ixon Vortex 3, ontworpen door sportuitrustingsexperts Ixon.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 504,16

€ 415,42

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Motor leren jas Ixon Vortex 3

Ontdek de Ixon Vortex 3 leren motorjas, de ideale keuze voor motorliefhebbers die op zoek zijn naar comfort, stijl en bescherming. Met deze jas heeft het merk Ixon technologie, kwaliteit en design gecombineerd om een onvergelijkbare rijervaring te bieden.

Het Ixon Vortex 3 jack is gemaakt van hoogwaardig leer en combineert robuustheid met lichtheid voor een gevoel van vrijheid op de weg. Het strakke, sportieve ontwerp is perfect geschikt voor motorliefhebbers die graag stijl en prestaties combineren.

Dankzij de vele technische eigenschappen is deze jas ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende motorrijders. Strategische stretchleren zones bieden veel bewegingsvrijheid, terwijl CE-goedgekeurde schouder- en elleboogbeschermers zorgen voor maximale veiligheid bij een val.

Het Ixon Vortex 3 jack heeft ook een uitneembare thermische voering die zich aanpast aan alle weersomstandigheden. Bovendien bieden de meerdere interne en externe zakken praktische opbergruimte voor je persoonlijke spullen.

Of je nu een motorrijder bent met een passie voor snelheid of een liefhebber van motoren, de leren jas Ixon Vortex 3 is de ideale metgezel voor al je uitstapjes. De sportieve look en onberispelijke kwaliteit maken het een must-have voor tous motorliefhebbers.

Sluit geen compromissen meer tussen stijl en veiligheid, kies voor de Ixon Vortex 3 leren motorjas en geniet van een unieke rijervaring. Bestel hem nu en laat je verleiden door zijn uitzonderlijke prestaties op de weg.

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 100201059-1050
Kleur ZWART/GEL
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1