Motorhandschoenen voor alle seizoenen Progrip Mx

Motorhandschoenen voor alle seizoenen Progrip Mx

Beginnend op: € 40,43

€ 32,35

-20%
Ontdek Progrip Mx handschoenen, speciaal ontworpen voor Moto-Cross liefhebbers. Gerenommeerd merk, maximale prestaties gegarandeerd.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 40,43

€ 32,35

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Motorhandschoenen voor alle seizoenen Progrip Mx

Progrip Mx motorhandschoenen voor alle weersomstandigheden zijn speciaal ontworpen voor motorrijders met een passie voor motorcross. Het gerenommeerde merk Progrip heeft deze handschoenen met oog voor detail ontworpen voor een optimale rijervaring, ongeacht de weersomstandigheden.

Het stijlvolle ontwerp en de robuuste constructie maken ze de perfecte keuze voor de meest veeleisende motorcrossers. Gemaakt van hoogwaardige materialen bieden deze handschoenen een uitzonderlijke slijtvastheid en duurzaamheid, waardoor ze een ideale keuze zijn voor gebruik het hele jaar door.

De Progrip Mx all-season motorhandschoenen bieden unieke eigenschappen zoals rubberen verstevigingen voor extra gewrichtsbescherming en betere grip. Bovendien bieden ze een grote beweeglijkheid en uitstekende gevoeligheid voor optimale controle over het stuur.

Of je nu op modderige wegen, in de stromende regen of in de felle zon rijdt, deze handschoenen zijn ontworpen om alle weersomstandigheden te weerstaan. Als de seizoenen veranderen, passen deze handschoenen zich aan jouw behoeften aan dankzij hun intelligente constructie en ademende stof die de temperatuur effectief reguleert.

accent Als merk gewijd aan motorsport heeft Progrip zich met deze handschoenen gericht op prestaties en veiligheid. Met hun perfecte pasvorm en maximale bescherming laten Progrip Mx all-weather motorhandschoenen je in alle veiligheid genieten van je passie.

Wacht dus niet langer, koop nu deze handschoenen van topkwaliteit en voeg ze toe aan je uitrusting voor de ultieme Moto-Cross rijervaring. Je kunt vertrouwen op Progrip voor betrouwbare, hoogwaardige producten voor de meest veeleisende motorrijders. Bestel je Progrip Mx all-weather handschoenen vandaag nog en voel het verschil tijdens je volgende avontuur op het circuit.

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 001103375
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene