Motorcross handschoenen Progrip

Motorcross handschoenen Progrip

Beginnend op: € 48,07

€ 38,45

-20%
Ontdek Progrip motorcrosshandschoenen, een must-have voor alle crossliefhebbers. Ongeëvenaarde kwaliteit van Progrip.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 48,07

€ 38,45

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Motorcross handschoenen Progrip

De Progrip motorcrosshandschoenen zijn een must-have voor elke zichzelf respecterende motorcrosser. Het merk Progrip staat bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit en expertise op het gebied van motorcrossuitrusting, en deze handschoenen zijn daarop geen uitzondering.

Deze handschoenen zijn speciaal ontworpen voor motorcross en bieden maximale bescherming terwijl ze comfortabel en praktisch zijn om te dragen. Het strakke ontwerp en de felle kleuren voegen een vleugje stijl toe aan je outfit en zorgen er tegelijkertijd voor dat je beter zichtbaar bent in het veld.

De Progrip motorcrosshandschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een onfeilbare weerstand tegen de elementen. De zachte, ademende stoffen voering houdt je handen koel en droog, zelfs op de heetste, meest intense dagen. Bovendien hebben ze rubberen verstevigingen om je knokkels te beschermen bij een val of botsing.

De palm van deze handschoenen is verstevigd en getextureerd en biedt een betere grip op de handvatten van je motor voor een veiligere, meer gecontroleerde rit. De vingers zijn ook voorgevormd voor een perfecte pasvorm en om vouwen en onaangenaam schuren te voorkomen.

Naast hun functionaliteit en duurzaamheid zijn Progrip motorcrosshandschoenen ook heel gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn handwasbaar en sneldrogend, dus je kunt snel weer aan de slag na een modderige motorcross-sessie.

Of je nu een beginner of een ervaren rijder bent, met motorcrosshandschoenen Progrip kun je niet de fout in gaan. Door hun kwaliteit, comfort en stijl zijn ze een must-have voor elke motorcrosser. Voeg deze handschoenen nu toe aan je uitrusting voor de ultieme rijervaring!

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 001103655
Kleur blauw marine/cyaan/rood
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene