Motorcross handschoenen Progrip Mx

Motorcross handschoenen Progrip Mx

Beginnend op: € 51,26

€ 41,01

-20%
Motorcrosshandschoenen van hoge kwaliteit, ontworpen door Progrip, voor motorcrossers. Vertrouw op kwaliteit en beheers het ruigste terrein.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 51,26

€ 41,01

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Motorcross handschoenen Progrip Mx

Progrip Mx motorcrosshandschoenen zijn de ultieme keuze voor motorcrossliefhebbers en doorgewinterde professionals. Ontworpen door het gerenommeerde merk Progrip, bieden deze handschoenen uitzonderlijke kwaliteit en prestaties voor een onvergetelijke rijervaring.

De motorcross sport vereist optimale bescherming voor de handen, en Progrip Mx handschoenen stellen niet teleur. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid voor intensief gebruik. Externe elementen zoals zand, modder en stenen kunnen de taaie buitenlaag van de handschoenen niet binnendringen en bieden effectieve bescherming tegen schuren en verwondingen.

Progrip Mx handschoenen zijn ontworpen voor een uitstekende grip en optimale controle op de handgrepen. Dankzij de siliconen palmtechnologie bieden deze handschoenen een onberispelijke grip, zelfs in natte of modderige omstandigheden. Bovendien biedt de handpalm van synthetisch leer ongeëvenaard comfort en controle.

Veiligheid is ook een prioriteit bij Progrip Mx motorcrosshandschoenen. Ze zijn voorzien van TPR-beschermers op de vingers en knokkels, die extra bescherming bieden tegen schokken en stoten. Bovendien zorgt de klittenbandsluiting voor een perfecte pasvorm, zodat de handschoenen niet wegglijden of oncomfortabel aanvoelen tijdens het rijden.

Progrip Mx handschoenen zijn ook ontworpen voor maximaal comfort. Dankzij de ergonomische constructie passen deze handschoenen zich perfect aan de vorm van je hand aan, zodat je vrij kunt bewegen terwijl ze voldoende ondersteuning en bescherming bieden.

Of je nu een doorgewinterde motorcrosser of een gepassioneerde beginner bent, Progrip Mx handschoenen zijn het essentiële accessoire om veilig en in stijl te rijden. Dus ga je gang, kies voor kwaliteit en prestaties met Progrip Mx motorcrosshandschoenen.

Extra informatie

Merk Progrip
Fabrikant SKU 001103485
Kleur cyaan/zwart/grijs
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene